توضیحات
چای سیاه غنی از آنتی اکسیدان ها است که به تغذیه رادیکال های آزاد اکسیژن کمک می کنند. رادیکال های اکسیژن تمایل دارند دی ان ای را تغییر دهند و عملکرد سلول عادی را مختل کنند. این می تواند منجر به التهاب و فعال سازی مسیرهای التهابی شود که به نوبه خود می تواند بدن را در حالت استرس قرار دهد. چای سیاه به بیرون ریختن رادیکال های اکسیژن کمک می کند در نتیجه به بازیابی سلول و عملکرد بدن کمک می کند و ایمنی را افزایش می دهد.
ارگانیک | خیر |
استان تولید | گیلان |
محل کشت | ایران |
نوع بستهبندی | زیپ کیپ |
نوع چای | سیاه |
محل تولید | شهرستان املش |
مدت زمان دم کشیدن | 15 تا 20 دقیقه |
وزن | 600 گرم گرم |
محبوب ترین کتاب های چاپی
مجموعه ای از پرفروش ترین کتاب های چاپی را اینجا ببینید و با تخفیف ویژه خریداری کنید👇
مشاهده و خرید