معرفی کتاب

وقتی داریم کتاب میخونیم با صرف هزینه ی کمی ، با دنیای نویسنده آشنا میشیم ، از دغدغه های اون با خبر میشیم ، میتونیم از تجربیاتش ، چیزهای زیادی یاد بگیریم که ممکنه در زندگی شخصی یا شغلی مون به کارمون بیاد…


کتاب نوسازی (Hit Refresh) یکی از همین کتابهاست ، کتابی که داستان زندگی ، افکار و تجربیات شخصی رو روایت میکنه که امروز مدیر عامل یکی از بزرگترین شرکت های جهان هست و همین چند روز پیش تونست جایگاه ، با ارزش ترین شرکت جهان رو به دست بیاره.

در این کتاب با فلسفه کاری شخصی آشنا میشیم که تونست با تکیه بر همین افکار ، شرکتی که حال روز خوبی نداشت ، از رقبا عقب مونده بود و سردرگم بود رو به با ارزش ترین شرکت جهان تبدیل کنه.

وقتی سال 2014 مدیر عامل شد ، شرکت اصلا در موقعیت خوبی نبود ، بعضی از مدیران ارشد در حال جدایی از شرکت بودند ، کارمندان و مهندسان خسته تر و ناامید تر از همیشه بودند ، رسانه ها و کارشناسان با پیش بینی سقوط و رکود و مقایسه با رقبا فشار روانی سنگینی رو به حجم مشکلات شرکت اضافه میکردند .

هیئت مدیره تصمیم میگیره برای نجات از این وضعیت سخت ، آقای ساتیا نادلا رو به عنوان مدیر عامل مایکروسافت انتخاب کنه با این امید که بتونن به روزهای خوبشون برگردن

در این کتاب ، نادلا از جایی که در اون بزرگ شده از حیدآباد هند ، از والدینش و سبک تربیتی اونها ، از عشق و علاقه به همسر و فرزندانش ، از علاقه اش به کریکت و درس هایی که از همین کریکت یاد گرفته ، از تجربیاتش به عنوان کارمند و مدیر مایکروسافت ، از فرهنگ و فلسفه حاکم بر مایکروسافت ،از اصول رهبری و مدیریت ، از شرکا و رقبا و تعامل با آنها ، از تکنولوژی های آینده ، از قوانین اجتماعی و حقوقی آمریکا و از تغییرات و سیاست گذاری هایی که منجر به بهبود مایکروسافت شد ، سخن گفته.

کتابی که بدون شک برای برنامه نویسان ، مدیران ، رهبران و همه علاقه مندان میتونه خیلی خیلی مفید باشه.

توصیه میکنم این کتاب زیبا رو با مقدمه که از بیل گیتس به چاپ رسیده حتما مطالعه کنین و از مطالب خوبش نهایت استفاده رو ببرین.

عنوان کتاب : نوسازی ، تلاش برای بازیابی روح مایکروسافت و تصویر یک دنیای بهتر برای همه

نویسنده : ساتیا نادلا

انتشارات : نشر نوین


  • برشی از این کتاب زیبا:

علاقه دارم همدلی را در مرکز هر کاری که دنبال میکنم قرار دهم از محصولاتی که تولید میکنیم گرفته تا بازارهای جدیدی که به آنها وارد می شویم و کارمندان و مشتریان و شرکایی که با آنها کار میکنیم.

هیچ رهبری و هی تیمی و هیچ مدیر عاملی به تنهایی قهرمان نوسازی مایکروسافت نخواهد بود . اگر قرار باشد نوسازی انجام شود ، نیاز به همه ما و نیاز به همه بخش های هر کدام از ما دارد . تحول فرهنگی آهسته خواهد بود و تلاش در این راه رضایت بخش.

انقلاب صنعتی چهارم پیش روی ماست و در این انقلاب هوش مصنوعی با هوش انسان به رقابت خواهد پرداخت.

رهبری یعنی کاری بکنیم که بهترین های هر فردی بروز پیدا کند. شاید مهمترین چیزی که رهبران باید انجام بدهنداین است که اعتماد به نفس افرادی را که رهبری آنها را به عهده دارند افزایش دهند

سایر مطالب بنده :

آشنایی با LiveData در اندروید

آشنایی با Context در اندروید

چرخه حیات به سبک Lifecycle Aware در اندروید

چرخه حیات فرگمنت ها در اندروید

چرخه حیات اکتیویتی ها در اندروید

نویسنده مطلب: masoud

منبع مطلب

محبوب ترین کتاب های چاپی

مجموعه ای از پرفروش ترین کتاب های چاپی را اینجا ببینید و با تخفیف ویژه خریداری کنید👇

مشاهده و خرید
ممکن است شما بپسندید
نظر شما درباره این مطلب

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.